Skip to main content

U wilt graag deze Kerst een Kerstboom bestellen via het internet? De mooiste kerstbomen kunt u bestellen bij Nordmann Kerstboom. In onze kwekerij hebben wij een mooi assortiment voor u wensen gekweekt zodat elk huis gevuld kan worden met het juiste formaat. Van groot naar klein, ze zijn allemaal met de grootste zorg gekweekt.

Waarom wilt u graag een Kerstboom bestellen?

Omdat de boom simpelweg niet in uw auto past of u wilt gewoon het gemak ervaren van een levering aan huis.

Wanneer u een kerstboom wilt bestellen via onze website verzorgen wij ook de bezorging van onze bomen. Omdat wij gevestigd zijn in Brabant rekenen wij vanaf een bepaalde afstand bezorgkosten. Check hiervoor onze website! Woont u binnen een straal van 25 kilometer dan bezorgen wij de kerstbomen die via onze website zijn besteld; Gratis. Voor grotere afstanden rekenen wij bezorgkosten. Kijk hiervoor op onze website.

Wanneer u een kerstboom bij ons wilt bestellen wordt deze gezaagd en geleverd zonder kluit. Wij adviseren daarom om er een standaard bij te bestellen van EasyFix. Alleen als u de Kerstboom besteld kunt u deze Easyfix erbij bestellen. Op onze website kunt u via een video zien hoe u de kerstboom op een veilige manier kunt plaatsen in uw woning.

Voordelen van de Easyfix zijn:

 • In vijf seconden heeft u de Kerstboom opgezet
 • Gegarandeerd recht staat
 • Mooie vormgeving voor elk interieur
 • Met waterreservoir
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar

Kerstbomen bestellen bij Nordmannkerstboom.nl

Wacht daarom niet langer met het bestellen van je Kerstboom of Kerstbomen. Onze Nordmann kerstbomen zijn werkelijk een lust voor het oog. Voor de juiste verzorging van dit natuurproduct hebben wij op onze website een aantal tips geplaatst zodat u de gehele Kerstperiode kunt genieten van een mooie glanzende kerstboom. Wacht daarom niet langer met het bestellen van een Kerstboom en bestel vandaag nog uw favoriet. Mocht u graag wat meer informatie ontvangen? Bezoek dan onze homepage of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Fijne Feestdagen!

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl