Skip to main content

Wilt u een kerstboom bestellen? Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken bij u thuis met kerst. Het is een ware verrijking en zorgt tevens voor extra sfeer in uw huis. U kunt uw Nordmann kerstboom direct bestellen door contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u op onze locatie langskomen om uw kerstboom uit te zoeken. Neem gerust een kijkje onder kerstboom kopen voor de mogelijkheden. Als onderdeel van hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen levert Nordmannkerstboom.nl een prachtig assortiment Nordmann kerstbomen.

Een Nordmann kerstboom bestellen

U kunt bij ons uw kerstboom bestellen in verschillende maten en prijzen. Of u nu op zoek bent naar een klein boompje voor de kleinere huiskamer, of juist een enorme boom op het pleintje voor uw huis wilt neerzetten: Bij ons vindt u de boom die u nodig heeft. Huishoudens kiezen voor een Nordmannspar vanwege de volgende voordelen:

  • Weinig tot géén uitval van naalden;
  • Prachtige naalden zorgen voor een glanzende kerstboom;
  • Minder allergische reacties.

Bovendien kiest u met een Nordmann kerstboom voor kwaliteit. Zo kan een Nordmannspar tot wel drie weken bij u thuis blijven staan. Dit zorgt er bij uitstek voor dat een Nordmannspar dé ideale kerstboom is.

Bij een kerstboom horen prachtige accessoires

Een kerstboom bestellen doet u gezamenlijk met diverse accessoires. U kunt bij Nordmannkerstboom.nl terecht voor het bestellen van de volgende accessoires: een Easyfix kerstboomstandaard én binnen- en buitenverlichting. Zo heeft u alle accessoires voorhanden om van uw kerstboom een prachtig sieraad te maken.

Verder voorzien wij u graag van passende adviezen om alles uit uw nieuwe Nordmann kerstboom te halen. Hiervoor kunt u terecht onder verzorging van uw kerstboom. Op deze pagina vindt u namelijk diverse tips voor het onderhouden van uw kerstboom.

Bestel direct uw kerstboom

Heeft u vragen of wilt u direct uw kerstboom bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie, zodat u dé juiste kerstboom bij u thuis verkrijgt met kerstmis. Nordmannkerstboom.nl: voor het bestellen/kopen van kerstbomen!

Werststeeg 67
5258 TA Berlicum
073-5035229
06-53616949
info@nordmannkerstboom.nl