Skip to main content

Bent u op zoek naar een kerstboom in de regio Den Bosch? Bestel er één bij Joris van Roosmalen via Nordmannkerstboom.nl. Makkelijk en snel, zonder gedoe en altijd de perfecte boom! Bestel direct of bezoek ons in Berlicum om uw ideale boom uit te zoeken.

Bezorging van uw kerstboom in Den Bosch

Binnen een straal van 25 km rond Berlicum bezorgen wij uw online bestelde kerstboom binnen 24 uur; dat geldt dus ook voor Den Bosch! Woont u niet in Den Bosch? Kijk dan even op de bezorgpagina of uw woonplaats in aanmerking komt voor gratis bezorging.

Nordmann kerstbomen

De Nordmann kerstboom is in veel opzichten de perfecte kerstboom. Het is een mooie donkergroene, glanzende boom met zachte naalden die niet prikken. Ook zult u nauwelijks last hebben van naalduitval en allergische reacties zijn bij dit type kerstboom een stuk milder.

De vorm van de kerstboom is klassiek: van onder groeien de takken mooi breed, en naar boven toe wordt hij geleidelijk smaller om te eindigen in een mooie punt.

Van klein tot groot

De Nordmann kerstbomen die wij in ons assortiment hebben, variëren van wat kleinere exemplaren voor in uw woonkamer, tot de grote exemplaren om buiten op een plein te zetten, of binnen in een grote hal. De maten variëren van zo’n 60 tot 80 cm hoog, tot enorme bomen van meer dan 3,5 meter.

Verantwoord gekweekte kerstboom nabij Den Bosch

Wilt u een goede kerstboom kopen in de regio Den Bosch die duurzaam gekweekt is? Al onze kerstbomen zijn verantwoord gekweekt. Als de kerstboompjes na het opkweken met een grootte van ongeveer 15 cm worden uitgeplant, zullen ze groeien met ongeveer 25 cm per jaar. Dat betekent dat een kerstboom van 2 meter hoog al minimaal 10 jaar oud is!

U kunt altijd kiezen tussen een kerstboom met of zonder kluit. Hierbij vermelden we wel graag dat de exemplaren met kluit hun naalden wat langer vasthouden dan de kerstbomen die zijn afgezaagd.

Contact en bestellen

Heeft u vragen over onze bomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor het bestellen van kerstbomen met een hoogte van meer dan 3,5 meter verzoeken wij u contact op te nemen. Andere bomen kunt u ook rechtstreeks via onze website bestellen. In de regio Den Bosch bezorgen wij binnen 24 uur. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze locatie in Berlicum. Naast kerstbomen kweker is Joris van Roosmalen ook een gerenommeerd hoveniersbedrijf; kijkt u maar eens op de site!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl