Skip to main content

Wilt u dit jaar een mooie, volle kerstboom in huis die de hele kerstperiode mooi blijft? Of bent u op zoek naar een grote kerstboom voor in een grote hal of op het plein? Wij hebben de beste Nordmann kerstbomen in huis, van klein tot groot, met of zonder kluit. Bovendien zijn de bezorgkosten tot 25 km bij een online bestelling inbegrepen, en leveren we hem kosteloos bij u in Heeswijk-Dinther af!

Volop keuze

Bij ons heeft u volop keuze. Het hele jaar doen wij ons best om voor de kerstperiode de mooiste Nordmann kerstbomen klaar te hebben. Dus of u nu op zoek bent naar een klein boompje voor de bescheiden huiskamer, of een lekker groot exemplaar waarop u zich helemaal uit kunt leven met uw decoraties: Wij weten zeker dat u bij ons zult slagen.

De voordelen van een Nordmann kerstboom

Wij weten als geen ander wat de Nordmann kerstboom zo’n ideale kerstboom maakt; niet voor niets hebben wij ons in dit sparrenras gespecialiseerd. Zo prikken de naalden niet, maar zijn ze juist zacht; bovendien heeft de Nordmann nauwelijks last van naalduitval. Uw kerstboom blijft dan ook zeker 3 tot 4 weken mooi, zeker als u onze verzorgtips ter harte neemt.

Verzorging

Heeft u de kerstboom eenmaal in Heeswijk-Dinther in huis, dan is het verstandig om hem eerst op temperatuur te laten komen. De boom komt van buiten, dus de overgang naar een warme huiskamer kan ervoor zorgen dat hij snel uitdroogt. Zet hem een dagje in de schuur of berging, zo kan hij langzaam wennen. Om de levensduur nog verder te verlengen, kunt u, wanneer u de boom zonder kluit bestelt, een stukje van zo’n 3 cm van de onderkant afzagen hem in een emmer water zetten. De Nordmann zuigt zich vol met water en acclimatiseert snel.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze bomen of onze werkwijze? Bekijk onze Veel gestelde vragen, of neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen met plezier. Wilt u direct een boom bestellen? Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete Nordmann.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl