Skip to main content

Niets geeft meer sfeer dan een echte kerstboom in huis tijdens de kerstperiode. De Nordmann kerstbomen van kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten, en uw online bestellingen worden gratis thuisbezorgd binnen een straal van 25 km. Dus ook in Nuland! U kunt ze direct online bestellen, maar u bent ook van harte welkom op de kwekerij in Berlicum; dan kunt u uw favoriete boom zelf uitkiezen.

Een mooi blijvende kerstboom in Nuland

De Nordmann kerstboom heeft veel positieve eigenschappen, die hem tot ideale boom maken voor de feestdagen. Dat is de reden dat wij hebben gekozen voor het kweken van dit ras. Zo heeft de Nordmann kerstboom nauwelijks last van naalduitval, en blijft hij zeker 3 tot 4 weken mooi wanneer hij eenmaal bij u thuis in Nuland staat. Ook geeft de boom veel minder allergische reacties dan andere soorten en zijn de naalden wat zachter. Al met al is dit de perfecte kerstboom om wekenlang van te genieten in de donkere dagen rond kerst.

Particulieren en bedrijven

Zowel bedrijven als particulieren weten ons inmiddels goed te vinden. Dat komt door de verscheidenheid in aanbod, én natuurlijk ook onze bezorgservice. U kunt bij ons kleine boompjes vinden voor de kleinere huiskamers, maar ook enorme exemplaren tot wel 3,5 meter hoog. Die laatste misstaan natuurlijk niet in de entree van uw bedrijfspand of op het plein. Bent u in Nuland gevestigd? Dan zitten de bezorgkosten al bij de prijs inbegrepen! Wij komen uw boom kosteloos bij u afleveren. Bij particulieren is dat op werkdagen van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Heeft u een bedrijf? Dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezorging in de ochtend.

Bestellen en contact

U kunt uw boom direct bestellen in onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze kwekerij om er zelf eentje uit te kiezen. Wilt u meer weten over onze kerstbomen en de bezorging ervan in Nuland? U kunt kijken op onze FAQ pagina. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl