Skip to main content

Kerstboom Rosmalen

Einde van het jaar, de mooiste tijd van het jaar. In de laatste donkere wintermaand van het jaar worden de straat verlicht met kerstlichten. Ook worden er op straat veel lampjes in de kerstbomen gehangen. Ook in de straten van Rosmalen wordt verlichting gehangen, een kerstboom gezet. Natuurlijk is een kerstboom tijdens kerst voornamelijk binnen te vinden. De mooiste lampjes en ballen hangen in de kerstboom. Maar ook de boom zelf moet natuurlijk de allermooiste zijn. Waar u die vindt? Bij Nordmann kerstbomen! Oftewel bij kwekerij Joris van Roosmalen.

Met de Nordmann kerstboom haalt u de kerst in huis!

Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen heeft een groot assortiment aan kerstbomen. Bij ons vindt u de mooiste Nordmann kerstboom in omgeving Rosmalen. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende prijzen en maten.

Van klein tot groot, en met of zonder kluit: er valt bij ons heel wat te kiezen. Wilt u een kleine kerstboom? Geen probleem, wij beschikken zelfs over miniboompjes. Bent u eerder op zoek naar een kerstboom die vrijwel tot het plafond komt? Of een mooi groot exemplaar voor buiten op het plein? Ook dit is voor ons geen probleem! Omdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in het kweken van kerstbomen leveren wij pracht exemplaren in alle maten.

Kerstboom in Rosmalen geleverd

Bestel gemakkelijk uw Nordmann kerstboom bij ons op de site. Ook kunt u eenvoudig een bezoekje brengen aan onze kerst kwekerij, die u vindt op de Werststeeg 67 te Berlicum (5258 TA). Bent u niet in de gelegenheid om uw kerstboom mee naar huis te vervoeren? Geen stress, wij bezorgen uw online bestelde kerstboom ook in Rosmalen zonder extra kosten.

Vrijblijvend bellen

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over de Nordmann kerstboom of over onze diensten? Geef ons vrijblijvend een belletje naar 06-53150429 of stuur een mail naar info@nordmannkerstboom.nl en wij contacteren u z.s.m. Tot snel bij dé kerstbomenkwekerij voor Nordmann kerstbomen.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl