Skip to main content

Bent u op zoek naar een mooie kerstboom voor uw huis of kantoor in Sint Oedenrode? U hoeft de deur niet uit! Bestel uw Nordmann Kerstboom online bij kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen, en wij komen hem gratis naar Sint Oedenrode brengen. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Waarom een Nordmann van Joris van Roosmalen

Wij kweken de mooiste Nordmann kerstbomen in elk gewenst formaat. Of u nu op zoek bent naar een bescheiden formaat voor in een wat kleinere ruimte, of juist een grote, volle boom om in een ruime hal of op een plein: bij ons vindt u voor elk wat wils. Onze bomen zijn naaldvast en blijven minimaal 3 weken prachtig vol en diepgroen glanzend van kleur. De zachte naalden prikken niet en zullen niet snel uitvallen. Er gaat toch niets boven de geur en uitstraling van een echte Nordmann kerstboom om de knusse sfeer tijdens de donkere dagen rond kerst compleet te maken?

Volop keuze

Bij Joris van Roosmalen vindt u bomen van elk formaat, maar u kunt uiteraard ook kiezen of u de kerstboom met, of zonder kluit wilt. Kiest u voor een exemplaar zonder kluit? Wij boren desgewenst een gaatje onder in de stam, zodat de boom perfect recht te plaatsen is in de EasyFix standaard. Zo blijft uw boom nog langer mooi!

EasyFix standaard voor uw kerstboom

De EasyFix is een standaard waarmee u de boom binnen vijf seconden heeft geplaatst. Hij is voorzien van een waterreservoir, zodat de boom gedurende de hele kerstperiode voldoende vocht kan opnemen. Daardoor blijven de naalden mooi diepgroen en vallen ze niet uit. Bovendien is de EasyFix verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs, van standaard groen of rood tot een houtlook of betonlook pot. Koopt u een kerstboom bij ons? Dan kunt u bij ons de EasyFix kerstboomstandaard er bij kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Bezorging van uw kerstboom in Sint Oedenrode

De bezorging van uw online bestelde kerstboom in Sint Oedenrode is gratis. Joris van Roosmalen bezorgt namelijk gratis uw online bestelling binnen een straal van 25 km rond Berlicum. Bestelt u uw boom vandaag online, dan komen wij hem de volgende dag tussen 18:00 uur en 21:00 uur bezorgen. Moet de boom bezorgd worden bij een bedrijf? Dan kunnen we met u afspreken om de boom in de ochtenduren te bezorgen, van maandag tot en met vrijdag. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw boom bij ons op de kwekerij uit te komen kiezen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan gerust even contact met ons op; wij helpen u graag verder!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl