Skip to main content

Opzoek naar een goede kerstboom standaard voor u nieuwe kerstboom? Met de kerstboom standaard van EasyFix haalt u de beste oplossing in huis. En er is voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix Kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Er zijn EasyFix Kerstboomstandaarden voor alle kerstbomen van groot tot klein. Zelfs voor kerstbomen tot 500 cm hoog!

Met de standaard van Easyfix heeft u de kerstboom meteen goed staan. Wanneer u een kerstboom bij ons koopt wordt hij direct voorgeboord, zodat u alleen maar de kerstboom in de standaard hoeft te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter, steviger en door het waterreservoir behoudt de kerstboom zijn naalden langer. Hierdoor kunt u langer genieten van een prachtige kerstboom.

Voordelen van de kerstboom standaard van Easyfix

  • Uw kerstboom staat gegarandeerd recht;
  • Uw kerstboom opgezet in vijf seconden;
  • Met waterreservoir.
  • Mooi vormgegeven voor elk interieur;

De kerstboom standaard die uw boom langer mooi houdt

Het reservoir, dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit, kunt u vullen met 2,5 liter water. Hierdoor krijgt de kerstboom zijn stevigheid en wordt het gelijk van water voorzien. Wij hebben online een video staan waar goed gedemonstreerd wordt hoe de EasyFix werkt. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hier onze kerstboom standaarden van Easyfix

EasyFix kerstboomstandaard informatie

Werststeeg 67
5258 TA Berlicum
073-5035229
06-53616949
info@nordmannkerstboom.nl