Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Nordmann kerstboom kopen

Nordmann kerstboom kopen

Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen heeft op locatie een prachtig assortiment van kerstbomen. Via Nordmannkerstboom.nl kunt u eenvoudig een Nordmann kerstboom kopen. Plaats u een bestelling voor 17:00 uur? Dan heeft u uw Nordmann kerstboom de volgende dag in huis. Wilt u liever op locatie uw eigen kerstboom uitkiezen? U bent van harte welkom op onze locatie in Berlicum, Noord-Brabant.

Waarom een Nordmannspar kopen?

Waarom een Nordmannspar kopen?

Nordmannkerstboom.nl levert een compleet aanbod aan kerstbomen in verschillende maten. Van een klassieke groene dennenboom tot de Nordmannspar, uw kerstboom kopen doet u eenvoudig via onze website. U kiest voor Nordmannkerstboom.nl vanwege de volgende voordelen:

  • Geen uitval naalden;
  • Een glanzende kerstboom;
  • Minder allergische reacties;
  • 2 tot 3 weken in huis.

Diverse accessoires voor uw kerstboom

Een Nordmann kerstboom kopen doet u natuurlijk niet zonder accessoires. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor diverse accessoires ten aanzien van uw kerstboom. U kunt dan denken aan: EasyFix Kerstboomstandaard, binnenverlichting én buitenverlichting. Neem gerust een kijkje onder accessoires en bekijk de mogelijkheden.

Om optimaal van uw kerstboom te kunnen genieten, is een goede verzorging noodzakelijk. Onder verzorging van uw kerstboom vindt u diverse tips om alles uit uw kerstboom te halen. Wilt u liever passend advies voor de verzorging van uw kerstboom? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kerstbomen weten wij te allen tijde een passend advies aan onze klanten te verstrekken.

Direct een kerstboom kopen

Bestel uw kerstboom direct in onze webshop of kom langs op locatie. Heeft u vragen? Geef ons een belletje op (073)-5035229 of stuur een mail naar info@nordmannkerstboom.nl. Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen: voor het kopen van een prachtige Nordmann kerstboom!

* Onder bezorgtijden vindt u meer bezorginformatie.