Skip to main content

Zoekt u een Nordmann kerstboom met kluit? Dan helpen wij u graag verder. In onze webshop vindt u een compleet overzicht van Nordmann kerstbomen met en zonder kluit. Wilt u liever uw nieuwe kerstboom eerst met eigen ogen zien? Bezoek dan onze locatie in Berlicum. Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen heet u graag van harte welkom voor het uitzoeken van uw nieuwe Nordmann kerstboom.

Dé perfecte kerstboom voor kerst

Onder kerstboom kopen vindt u een uitgebreid aanbod aan kerstbomen in verschillende hoogtes en breedtes. Deze kunt u zowel binnen als buiten neerzetten. Plaatst u een bestelling via u Nordmannkerstboom.nl? Dan kunt u rekenen op een prachtige Nordmann spar van de beste kwaliteit. Verder vindt u eveneens de volgende aanverwante producten in onze webshop:

 • Easyfix kerstboomstandaarden;
 • Binnenverlichting;
 • Buitenverlichting.

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop en bestel een complete kerstboom met enige accessoires. Wenst u passend advies? Heeft u graag dat onze medewerkers met u meedenken? U contacteert Nordmannkerstboom.nl direct op het volgende telefoonnummer: 073-5035229.

Waarom een Nordmann kerstboom?

Een prachtige kerstboom zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Wij leggen graag aan u uit waarom u moet kiezen voor een Nordmann spar. Zo zorgen de uitstekende eigenschappen van de Nordmann spar ervoor dat u een glanzende boom, zonder uitval van naalden, in uw woning verkrijgt. Bovendien wekt de kerstboom weinig tot geen allergische reacties op. Kortom: een Nordmann spar is dé ideale kerstboom voor bij u thuis.

Direct uw Nordmann kerstboom met kluit kopen

Bestel uw Nordmann kerstboom met kluit direct in onze webshop. Enige vragen stelt u door contact met ons op te nemen. Meer informatie omtrent boomverzorging vindt u onder verzorging van uw kerstboom.

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl