Skip to main content

U wilt dit jaar met Kerst een echte Normann kerstboom plaatsen? Omdat hij zo mooi van vorm is en zo lekker ruikt? Dan kunt u bij Hovenier Joris van Roosmalen een keuze maken uit de eigen kerstboom kwekerij die voldoet aan al uw wensen. De Nordmann kerstboom is de meest populaire kerstboom. De favoriete kerstboom van veel Nederlanders!

Waarom kiezen veel mensen en bedrijven voor een Nordmann kerstboom?

 • De heerlijke harsgeur geeft van kerstmis
 • De naalden niet uitvallen
 • De kleur van de boom mooi donkergroen is
 • Dikke naalden heeft met glanzend effect

Door zijn dikkere takken is de Nordmann kerstboom zeer geschikt om de wat zwaardere kerstdecoraties te dragen en blijven de kerstballen en slingers veel beter op zijn plaats hangen. Een van de kenmerken is dat de naalden niet prikken in tegenstelling tot zijn andere soortgenoten. Bij aanraking geeft de Normann kerstboom een harsgeur af die onlosmakelijk verbonden is met kerstmis. De naalden hebben een mooie blauwgrijze gloed. Volgens de legende wordt de symboliek achter deze driehoekige kerstboom uitgelegd als de heilige drie-eenheid; de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Ook wordt de boom het symbool van levenskracht genoemd.

Wanneer kan ik mijn Nordmann Kerstboom bestellen?

Als u zeker wilt zijn van de perfecte Nordmann kerstboom in uw ontvangsthal of op het dorpsplein kunt u tijdig bij onze kwekerij uw voorkeur doorgegeven. Via ons e-mailadres Kerstbomen@jorisvanroosmalen.nl kunt u uw voorkeur en wensen doorgeven. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het doorspreken van uw wensen. Wij denken graag met u mee.

Bij onze kwekerij op de locatie in Berlicum (Noord Brabant) kunt u zelf op het land een boom uitkiezen. Met kluit of zonder kluit? Wij kunnen de kluit voor u afzagen of doorboren waardoor u deze gemakkelijk in een easy fix kunt plaatsen. Deze easy fix kunt u bij uw bestelling plaatsen. Ook is deze voorzien van een waterreservoir. Wij pakken de boom voor u in zodat hij makkelijk vervoert kan worden en veilig om de plaats van bestemming kan worden neergezet. Uiteraard kunt u de Nordmann kerstboom ook gemakkelijk vanuit thuis bestellen. Kijkt u voor onze bezorgservice op onze website.

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl