Skip to main content

U wilt deze Kerst graag een Nordmann-Spar kopen? Een van de mooiste Kerstbomen? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen aan het juiste adres. In de eigen kerstbomenkwekerij kweken wij een ruim assortiment aan diverse kerstbomen. Uiteraard is de Nordmann-Spar een van de favoriete keuzes van veel Nederlanders.

Voordelen van een Normann-spar zijn:

 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • Geen uitval naalden
 • 2-3 weken in huis

De Nordmann-Spar wordt zowel door particulieren als bedrijven als een favoriete kerstboom gezien. Door zijn fraaie uiterlijk geeft hij sfeer in donkere dagen. Deze Kaukasische zilverspar heeft een groeiduur van twee jaar en moet voldoen aan een aantal regels zoals zijn opgesteld door Original Nordmann.

Bij aankoop van deze boom kunt u via onze website een eenvoudige standaard van Easyfix erbij bestellen. De boom wordt dan voorgeboord zodat u de boom eenvoudig kan plaatsen. De boom staat hierdoor stevig en is voorzien van een waterreservoir.

Wilt u graag de Nordmann-Spar kopen?

Wacht dan niet langer en bestel op tijd zodat u de Kerstboom met uw wensen kunt kopen. Voor uw gemak bezorgen wij de boom vanuit onze kwekerij en is uw Normann-Spar de volgende dag in huis. In de gewenste maat en voorzien van een pot. Vanaf de hoogte 60-80 cm tot kerstbomen van 350 cm +. Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie om zelf uw boom uit te kiezen.

Omdat wij gevestigd zijn in Brabant rekenen wij vanaf een bepaalde afstand bezorgkosten. Check hiervoor onze website! Woont u binnen een straal van 25 kilometer? Dan bezorgen wij de kerstbomen die via onze website zijn besteld; Gratis. Uiteraard bent u ook welkom in onze kwekerij om uw Normann-Spar zelf uit te zoeken. Mocht u graag wat meer informatie ontvangen? Bezoek dan onze homepage of neem contact op met ons. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Fijne Feestdagen!

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl