Skip to main content

U wilt dit jaar een echte kerstboom kopen? Een echte Nordmann kerstboom? Dan bent u bij Nordmann Kerstboom aan het juiste adres. In onze kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen hebben wij de grootste zorg besteedt aan onze bomen zodat u kunt kiezen uit een prachtig assortiment aan de echte Nordmann kerstboom.

De geur van een echte kerstboom in huis is onlosmakelijk verbonden met de serene sfeer van Kerstmis.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een echte kerstboom?

 • Mooie glanzende boom
 • Geen uitval van naalden
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
 • Uw huis ruikt naar de kerstboom

Voor uw gemak bezorgen wij de boom vanuit onze kwekerij en is uw echte kerstboom de volgende dag in huis. In de gewenste maat en voorzien van een pot. Vanaf de hoogte 60-80 cm tot kerstbomen van 350 cm +. Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie om zelf uw boom uit te kiezen.

Omdat wij gevestigd zijn in Brabant rekenen wij vanaf een bepaalde afstand bezorgkosten. Check hiervoor onze website! Woont u binnen een straal van 25 kilometer dan bezorgen wij de kerstbomen die via onze website zijn besteld; Gratis.

Dit natuurproduct heeft natuurlijk wel een klein beetje zorg en aandacht nodig zodat je de gehele kerstperiode kunt genieten van haar pracht & praal. Een echte kerstboom kopen vraagt ook om de juiste veilige standaard en daarom kunt u op website in combinatie met de kerstboom een Easyfix Kerstboomstandaard bestellen. Kijk voor de meest optimale verzorging en behandeling van onze kerstboom op onze site zodat u de gehele kerstperiode kunt genieten van een mooie en gezonde kerstboom.

U wilt een echte kerstboom kopen?

Onze kerstbomen worden gezaagd en geleverd zonder kluit. Maar ook met kluit of in pot. Van ons krijgt u een gratis zakje Tree Food bij de aanschaf van de echte kerstboom. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of bel ons als u vragen heeft. Wij helpen u graag.

Fijne Kerstdagen!

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl