Skip to main content

Zijn de bomen voorgeboord passend op de easyfix kersboomstandaard?

Al onze Nordmann zaagbomen zijn voor u voorgeboord, zo kunt u de boom meteen plaatsten in een Easyfix kerstboomstandaard.

Kan de boom binnen worden geplaatst?

Ja, een Nordmann kerstboom kan binnen worden geplaatst. Voor een verdieping geldt een meerprijs. Bij de Nordmann kerstbomen vind u een extra optie; hier kunt u aangeven op welke etage u woont. De toeslag staat er achter vermeld, deze wordt bij het af te rekenen bedrag opgeteld.

Hoe wordt de boom aangeleverd?

De Nordmann kerstbomen worden in een net geleverd, zo blijft de Nordmann kerstboom mooi en kan deze makkelijk vervoerd worden.

Moet ik thuis zijn als de boom wordt bezorgd?

Wij vinden het prettig als u thuis bent. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn, zetten wij de boom netjes bij de voordeur of in uw tuin.

Is de bezorging gratis, als ik binnen een straal van 25km vanaf Berlicum woon?

Als u een online bestelling heeft geplaatst en u woont binnen de 25km vanaf Berlicum, is de bezorging gratis. Doe voor de zekerheid de postcode check hieronder.
Koopt u een boom bij ons op de kwekerij, dan is de bezorgen niet inbegrepen tenzij u in Berlicum zelf woont. Dit omdat de prijzen bij ons op de kwekerij excl bezorgkosten zijn en zijn dus anders dan de online prijzen.

Ik woon buiten de straal van 25 km ik wil de boom toch graag bezorgd worden kan dat?

Ja dat kan, u kunt dat aanvragen via contactformulier of stuur een mail naar info@nordmannkersbomen.nl. Wij maken dan een passende aanbieding voor u.

Ik wil de boom op een ander tijdstip of andere datum laten bezorgen. Kan dat?

Wij kunnen tegen een meerprijs de boom op een ander tijdstip of datum naar keuze bezorgen. U kunt via het contactformulier of een mailtje sturen met uw wensen naar info@nordmannkerstboom.nl . U krijgt dan van ons een mail met de extra kosten.

Wanneer wordt de boom bezorgd?

Als u de boom voor 17.00 uur bestelt (Ma t/m Do) wordt de boom automatisch de volgende dag tussen 18.00 en 21.00 uur bezorgd. Als u op vrijdag bestelt, wordt de boom op zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bezorgd. Als u op zaterdag of zondag (voor 17.00 uur) bestelt, dan wordt de boom op maandag tussen 18.00 en 21.00 uur bezorgd.

VOOR BEDRIJVEN
Voor bedrijven kunnen wij de kerstboom ook tijdens kantooruren bezorgen tussen 8:00 en 12:00 uur in de ochtend. Wilt u hier gebruik van maken, neem even contact met ons op en bel naar (06) 531 504 29

Ik heb een specifieke maat nodig, kan dat?

Ja dat kan, dit kunt u aangeven bij opmerkingen. Let op!  dit kan meerkosten met zich mee brengen. voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@nordmannkerstboom.nl

Ik wil de boom zelf uitzoeken, kan dat?

Ja zeker, u bent van harte welkom op onze kwekerij. Voor meer informatie en openingstijden klik hier

Zit er een kerstboomstandaard bij de bestelling?

Nee, er zit niet standaard een kerstboomstandaard bij de Nordmann kerstbomen. U kunt deze er los bij bestellen. Bij de Nordmann kerstbomen heeft u bij de EasyFix Accessoires de keuze uit diverse kleuren en modellen. Voor meer informatie over het product klik hier.

Brengt u de kerstboom naar een hogere etage?

Ja dat kan tegen meerprijs. Bij de Nordmann kerstbomen vindt u een extra optie, hier kunt u aangeven op welke etage u woont.  De toeslag staat er achter vermeld, deze wordt bij de prijs van de bestelling opgeteld.

Kan ik los een Easyfix standaard bestellen?

Helaas kunt u alleen in combinatie met een Nordmann kerstboom een EasyFix kerstboomstandaard bestellen.

Werststeeg 67
5258 TA Berlicum
073-5035229
06-53616949
info@nordmannkerstboom.nl