Zijn de bomen voorgeboord passend op de easyfix kersboomstandaard?

Al onze Nordmann zaagbomen zijn voor u voorgeboord, zo kunt u de boom meteen plaatsten in een Easyfix kerstboomstandaard.

Kan de boom binnen worden geplaats?

I.v.m. de Corona COVID-19 2021, hebben wij besloten dit niet te doen voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Hoe wordt de boom aangeleverd?

De Nordmann kerstbomen worden in een net geleverd, zo blijft de Nordmann kerstboom mooi en kan deze makkelijk vervoerd worden.

Moet ik thuis zijn als de boom wordt bezorgd?

Bij voorkeur vinden wij het prettig dat u thuis bent. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn, zetten wij de boom netjes bij de voordeur of in uw tuin.

Ik woon buiten de straal van 25 km ik wil de boom toch graag bezorgd worden kan dat?

Ja dat kan, u kunt dat aanvragen via contactformulier of stuur een mail naar info@nordmannkersbomen.nl wij maken dan een passende aanbieding voor u.

Ik wil de boom op een ander tijdstip of gewenste datum laten bezorgen kan dat?

Wij kunnen tegen een meer prijs de boom op een ander tijdstip of gewenste datum bezorgen. U kunt via het contactformulier of een mailtje sturen met u wensen naar info@nordmannkerstboom.nl u krijgt dan van ons een mail met de extra kosten.

Wanneer wordt de boom bezorgd als ik besteld heb?

Als u de boom voor 17.00 uur besteld (Ma t/m Do) wordt de boom automatisch de volgende dag tussen 18.00 en 21.00 uur bezorgd. Als u op vrijdag besteld wordt de boom op zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bezorgd. Als u op zaterdag of zondag (voor 17.00 uur) besteld wordt de boom op maandag tussen 18.00 en 21.00 uur bezorgd.

Ik wil de boom zelf uitzoeken kan dat?

Ja zeker, u bent van hartelijk welkom op onze kwekerij. Voor meer informatie en openingstijden klik hier

Ik heb een specifieke maat nodig kan dat?

Ja dat kan, dit moet u aangeven bij opmerkingen, let op!  dit kan meerkosten met zich mee brengen. voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@nordmannkerstboom.nl

Brengt u de kerstboom naar hogere etage?

Ja dat kan tegen meerprijs. Bij de Nordmann kerstbomen vind u een extra optie, hier kunt u aangeven op welke etage u woont, de toeslag staat er achter, deze word bij het afrekenen erbij berekend.

Zit er een kerstboomstandaard bij de bestelling?

Nee, er zit niet standaard een kerstboomstandaard bij de Nordmann kerstbomen. U kunt deze er los bij bestellen. Bij de Nordmann kerstbomen heeft u bij de EasyFix Accessoires de keuze uit diverse kleuren en modellen. Voor meer informatie over het product klik hier.

Kan ik los een Easyfix standaard bestellen?

Nee, helaas kunt u alleen in combinatie met een Nordmann kerstboom een EasyFix kerstboomstandaard bestellen.