Skip to main content

Bent u op zoek naar een kerstboom in de regio Heesch? Bestel er één bij Joris van Roosmalen via Nordmannkerstboom.nl. Makkelijk en snel, zonder gedoe en altijd de perfecte boom! Bestel direct of bezoek ons in Berlicum om uw ideale boom uit te zoeken.

Bezorging van uw kerstboom in Heesch

Binnen een straal van 25 km rond Berlicum bezorgen wij uw online bestelde kerstboom binnen 24 uur. Doe de postcodecheck en bekijk of wij ook bezorgkosten rekenen voor bezorging op uw adres.

Wat zijn de voordelen van een echte Nordmann kerstboom?

 • Mooie glanzende donkergroene boom;
 • Geen uitval naalden;
 • Minder allergische reacties;
 • Tot zeker 2-3 weken in huis.

Zowel door particulieren als door bedrijven is de Nordmann boom veruit de favoriet. Zijn eigenschappen zoals mooi vol en symmetrie zijn een streling voor het oog. Deze sfeermaker geeft uw Kerstfeest extra sfeer en geurt hij heerlijk tijdens deze feestdagen. Deze Kaukasische zilverspar heeft minimaal een groeiduur van twee jaar en voldoet aan bepaalde regels zoals die zijn opgesteld door Original Nordmann. De maten van de Nordmann boom liggen tussen de 0.50 meter tot 7 meter hoog.

Verantwoord gekweekt

Wilt u een goede kerstboom kopen in de regio Heesch die duurzaam gekweekt is? Al onze kerstbomen zijn verantwoord gekweekt. Als de kersboompjes na het opkweken met een grootte van ongeveer 15 cm worden uitgeplant, zullen ze groeien met ongeveer 25 cm per jaar. Dat betekent dat een kerstboom van 2 meter hoog al minimaal 10 jaar oud is!

U kunt altijd kiezen tussen een kerstboom met of zonder kluit. Hierbij vermelden we wel graag dat de exemplaren met kluit hun naalden wat langer vasthouden dan de kerstbomen die zijn afgezaagd.

Contact en uw Nordmann kerstboom bestellen in Heesch

Heeft u vragen over onze bomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor het bestellen van kerstbomen met een hoogte van meer dan 3,5 meter verzoeken wij u contact op te nemen. Andere bomen kunt u ook rechtstreeks via onze website bestellen. In de regio Heesch bezorgen wij binnen 24 uur. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze locatie in Berlicum.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl