Skip to main content

Wilt u een mooie boom bij u binnen met de kerst? Bij kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen vindt u een uitgebreid assortiment aan Nordmann kerstbomen. Groot of klein, met of zonder kluit: we hebben voor elk wat wils. Bovendien bezorgen wij uw online bestelling tot een straal van 25 km gratis, dus ook bij u thuis in Loosbroek!

Nordmann kerstboom in Loosbroek

We hebben als kerstboomkwekerij al jaren geleden gekozen voor het Nordmann ras, vanwege de vele voordelen die deze soort met zich meebrengt. Zo heeft de Nordmann veel minder last van naalduitval dan andere rassen, en ook mensen met een allergie kunnen over het algemeen veel beter tegen een Nordmann kerstboom. De naalden zijn zachter, wat het prettig maakt om de boom te versieren omdat ze niet prikken. Ook voor kinderen is dat natuurlijk fijn. Omdat de naalden zo goed blijven zitten, is het een boom die de hele kerstperiode mooi zal blijven.

Verzorging

We hebben wel een aantal tips om uw Nordmann boom nog langer goed te houden. Zo kunt u hem het beste een dagje laten acclimatiseren, zeker als het temperatuurverschil tussen buiten en binnen groot is. Zet hem daarom even in de schuur of de berging. Heeft u een boom zonder kluit? Zaag dan een klein stukje van de onderkant en zet hem in een emmer water. Door het water dat hij opneemt, zal de kerstboom nog beter wennen aan de nieuwe omgeving.

Informatie en bestellen

Wilt u meer weten over onze producten? Heeft u vragen over de bezorging in Loosbroek? We hebben een handige pagina waarop de meest gestelde vragen behandeld worden. U mag uiteraard ook contact met ons opnemen om ons uw vragen te stellen. U kunt ook direct online een boom bestellen, wij bezorgen uw online bestelling gratis bij u in Loosbroek. Komt u liever langs? U bent natuurlijk van harte welkom op onze kerstboomkwekerij in Berlicum.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl