Skip to main content

Slingers, verlichting, ballen, een piek en een hele fijne, warme en zachte sfeer. Alleen er mist één belangrijk aspect. De kerstboom natuurlijk. Kerst zonder een kerstboom is hetzelfde als douchen zonder water. Bent u opzoek naar een kerstboom én woont u in de omgeving Oss? Dan bent u bij Nordmann Kerstbomen op het juiste adres! Kerstbomenkwekerij Joris van Rosmalen dé kwekerij die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van Nordmann kerstbomen en verzekeren u van de beste service!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of direct een kerstboom bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tot snel Bij kwekerij Joris van Rosmalen!

De beste kwaliteit én service

Met onze ruime ervaringen zijn wij gespecialiseerd in het kweken van grote, kleine, hoge en lage Nordmann kerstbomen. U vindt bij ons een buitengewoon groot assortiment aan kerstbomen. Ook vindt u bij ons de EasyFix. Dit is een kerstboomstandaard dat bij ieder interieur passend is. Wilt u uw kerstboom opzetten in 5 seconden? Een EasyFix kerstboomstandaard is dé oplossing.

Op het moment dat u bij ons een kerstboom besteld én u woont in de omgeving van Oss? Dan bezorgen wij uw online bestelde kerstboom binnen 24 uur! Bent u bij ons op locatie geweest en niet in de gelegenheid om de kerstboom direct mee te nemen? Ook dan leveren wij graag uw kerstboom bij u thuis!

Haal de kerst in huis bij Kerstboomkwekerij Joris van Rosmalen

Kerst zonder een kerstboom is natuurlijk geen doen. Bij Kerstboomkwekerij Joris van Rosmalen vindt u de beste Nordmann kerstbomen. Woont u in de omgeving Oss? Bestel uw kerstboom online en wij leveren deze binnen 24 uur bij u aan de deur. Kom vrijblijvend bij onze kwekerij langs. Deze is te vinden op de Werststeeg 67 te Berlicum (5258 TA). Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53150429 of stuur een mail naar info@nordmannkerstboom.nl. Wij staan u graag te woord!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl