Skip to main content

Wilt u dit jaar een echt mooie kerstboom zetten bij u in Schijndel? Ga dan voor een Nordmann kerstboom van Joris van Roosmalen! Als hoveniersbedrijf en kerstboomkwekerij zijn wij al vele jaren gevestigd in Berlicum. U kunt uw boom hier komen uitzoeken maar u kunt er ook één bestellen via de website. Bovendien is bezorging in Schijndel gratis!

Waarom u een Nordmann kerstboom in Schijndel wilt

Wij hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in het Nordmannras. We vinden dat namelijk de beste kersboom die er bestaat. Hij heeft nauwelijks last van naalduitval en die naalden prikken bovendien niet, maar voelen juist zachter aan dan die van andere kerstboomrassen. De boom heeft volle takken en de naalden glanzen mooi in het kerstlicht. Al deze eigenschappen maken dat deze kerstboom al jaren één van de meest populaire soorten is in Nederland. Perfect voor u om in of bij uw huis in Schijndel te zetten!

Grote en kleine kerstbomen

Bij Joris van Roosmalen kweken we de Nordmann kerstbomen in verschillende groottes. U kunt bij ons een miniboompje kopen vanaf zo’n 60 cm groot, maar ook als u op zoek bent naar een grote boom voor in de hal van uw bedrijf of buiten op het plein, kunnen wij u helpen. We hebben namelijk ook bomen van 3,5 meter hoog of meer!

Met of zonder kluit?

Wilt u uw boom met kluit, zodat u hem na de kerst kunt ergens kunt planten? Of geeft u de voorkeur aan een kerstboom zonder kluit? Het kan allebei. Wanneer u kiest voor een kerstboom zonder kluit, dan zorgen wij ervoor dat de onderkant voorgeboord is. Zo kunt u de boom in vijf seconden plaatsen op een EasyFix kerstboomstandaard. Daarin kunt u ook een laagje water zetten zodat de Nordmann zijn naalden nog langer behoudt.

Bezorgen of afhalen?

U kunt uw boom bestellen en ophalen of hem direct bij ons op de kwekerij uit komen zoeken. U kunt voor uw online bestelling echter ook kiezen voor gratis bezorging in Schijndel. In een straal van 25 km rond Berlicum bezorgen wij uw online bestelde boom vanaf 25 november namelijk gratis! Zorg er wel voor dat u uw boom op tijd bestelt, zodat u hem tijdig in huis heeft. Woont u op een verdieping en wilt u de boom binnen bezorgd hebben? Dan rekenen we een kleine meerprijs voor het naar boven brengen van de kerstboom.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze Nordmann kerstbomen of over de bezorging in Schijndel? Neem gerust even contact met ons op; wij helpen u dan graag verder!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl