Skip to main content

Voor de sfeer gaat niets boven een echte kerstboom in huis. De Nordmann kerstbomen van kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen zijn mooi vol, hebben een prachtige diepgroene kleur en zijn verkrijgbaar in ieder gewenst formaat. Bovendien bezorgen wij uw online bestelling binnen een straal van 25 km rond Berlicum gratis; meestal al binnen één dag!

Waarom een Nordmann kerstboom

Nordmann kerstbomen zijn populair, en dat is niet zonder reden! De Nordmann blijft lang mooi en heeft nauwelijks last van naalduitval. Die naalden zijn bovendien zacht en prikken niet zoals andere soorten kunnen doen. Daarnaast zijn allergische reacties bij deze boom veel minder heftig. Allemaal redenen waarom u voor een Nordmann zou moeten kiezen.

Volop keuze

U heeft bij ons volop keuze omdat wij bomen hebben in elk formaat. Dus of u nu op zoek bent naar een boompje voor in een bescheiden huiskamer, of juist een metershoog exemplaar wilt voor buiten op het plein of in de entreehal van uw bedrijf: bij Joris van Roosmalen hebben wij de ideale boom voor u! Wilt u de boom graag met kluit, of liever zonder? Het is allebei mogelijk. Kiest u voor een boom zonder kluit? Dan kunnen wij een gaatje boren onder in de stam, zodat deze perfect past op de EasyFix standaard die ook bij ons verkrijgbaar is.

EasyFix standaard voor uw kerstboom

Door uw Nordmann kerstboom zonder kluit te plaatsen in een EasyFix standaard, heeft u de boom binnen vijf seconden gezet. Hij staat kaarsrecht en bovendien gaat de boom langer mee door het waterreservoir. De boom blijft daardoor mooi stevig gedurende de hele kerstperiode en droogt niet uit!

Bezorging van uw Nordmann kerstboom in Sint Michielsgestel

Bestelt u uw kerstboom online, dan komen we hem gratis bij u thuis brengen. Vandaag besteld, is morgen al in huis! Tegen een kleine meerprijs brengen we de boom ook naar boven indien u in een flat woont, of zetten we hem voor u op de juiste plaats. Kijk voor meer informatie over de bezorging op deze pagina. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de kwekerij in Berlicum om er persoonlijk eentje uit te zoeken. Heeft u vragen of speciale verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl