Skip to main content

Bent u dit jaar op zoek naar een prachtige kerstboom voor uw huis in Uden? Bij Joris van Roosmalen hebben we de mooiste Nordmann kerstbomen! Onze kerstboomkwekerij is al vele jaren gevestigd in Berlicum. U kunt uw boom hier persoonlijk selecteren of via onze website bestellen. Bovendien bieden wij gratis bezorging in Uden!

De voordelen van een Nordmann kerstboom in Uden

Als kwekerij hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in het Nordmann-ras, omdat wij geloven dat dit de beste kerstboom is die er is. De Nordmann-kerstboom heeft bijna geen last van naalduitval en de platte naalden zijn niet prikkelend, maar juist zacht en aangenaam om aan te raken. De boom heeft weelderige takken waar de glanzende naalden aan de bovenkant uit groeien. Dankzij al deze eigenschappen is deze kerstboom al jarenlang een van de meest populaire soorten in Nederland. Perfect om in uw huis in Uden te plaatsen!

Van klein tot groot: voor elk wat wils

Bij Joris van Roosmalen kweken we Nordmann-kerstbomen in verschillende formaten. U kunt bij ons een kleine boom aanschaffen, beginnend bij ongeveer 60 cm hoogte, maar ook als u op zoek bent naar een grote boom voor uw bedrijfshal of voor buiten op het plein, kunnen wij u van dienst zijn. We hebben zelfs bomen die 3,5 meter hoog of nog groter zijn!

Met of zonder kluit?

Veel mensen willen graag een kerstboom met kluit, die dan na de kerst in de tuin geplant kan worden. Maar ook een kerstboom zonder kluit is bij ons mogelijk. Als u kiest voor een kerstboom zonder kluit, zorgen wij er bovendien voor dat de onderkant is voorgeboord. Op die manier kunt u de boom in slechts enkele seconden plaatsen in een EasyFix kerstboomstandaard. U kunt er ook een laagje water aan toevoegen om ervoor te zorgen dat de Nordmann-kerstboom zijn naalden nog langer behoudt. Zo blijft uw kerstboom wekenlang mooi!

Bezorgen of afhalen?

U kunt uw kerstboom bestellen en zelf ophalen, of u kunt deze gezellig op onze kwekerij komen uitkiezen. Bovendien verzorgen wij voor uw online bestelling gratis bezorging in Uden aan vanaf 25 november. Zorg ervoor dat u uw boom tijdig bestelt, zodat u deze ook op tijd in huis heeft. Als u op een bovenverdieping woont en de boom binnenshuis wilt laten bezorgen, rekenen we een kleine toeslag voor het naar boven brengen van de kerstboom.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over onze Nordmann-kerstbomen of wilt u meer weten over de bezorging in Uden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder!

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl