Skip to main content

Bij de kerstboomkwekerij van Joris van Roosmalen hebben wij een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment aan Nordmann kerstbomen. Als u dat wenst, kunnen wij de online bestelde kerstboom ook bij u in Veghel afleveren. U kunt op de website bestellen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom op de kwekerij in Berlicum om uw ideale kerstboom uit te kiezen.

Waarom een Nordmann kerstboom in Veghel

Wij hebben er als kerstboomkwekerij voor gekozen om ons te specialiseren in de Nordmann kerstboom. Voor ons is het gewoon de allerbeste kerstboom die er is. Deze boom heeft nauwelijks last van naalduitval. Bovendien zijn de naalden niet prikkend, wat het veel prettiger maakt om deze boom te versieren. De naalden glanzen prachtig en het is een mooie volle boom die wel vier weken goed blijft. U kunt dus de hele kerstperiode genieten van een Nordmann bij u thuis of op kantoor in Veghel.

Gevarieerd aanbod

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote kerstbomen. Wilt u een bescheiden boompje voor in de wat kleinere huiskamer? Of bent u op zoek naar  een hele grote kerstboom voor buiten? Bij ons heeft u de Nordmann kerstbomen voor het uitkiezen. Wij hebben bomen vanaf zo’n 60 tot 80 cm groot, tot reuzen van meer dan 3,5 meter groot. Al onze bomen zijn op een verantwoorde manier gekweekt en u kunt ze bij ons kopen met kluit, of met gezaagde stam.

Verzorging

Wanneer u een kerstboom bij ons koopt, komt deze direct uit de winterkou. Als u hem bij u in Veghel graag binnen zet, is het verstandig om de boom eerst een dagje op temperatuur te laten komen in bijvoorbeeld de schuur of de berging. Om te zorgen dat de boom nog langer mooi blijft, kunt u een stukje van 3 cm aan de onderkant afzagen en de Nordmann in een emmer water zetten. De boom zuigt zich zo vol met water en kan aan het temperatuurverschil wennen.

Kerstboom in Veghel bezorgen

Wilt u meer weten over de kerstbomen die u bij ons kunt kopen? Of wilt u meer informatie over het bezorgen van kerstbomen in Veghel? Neemt u bij twijfel gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl