Skip to main content

Als u op zoek bent naar een mooie boom voor in uw woonkamer of tuin, dan bent u bij kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen aan het juiste adres. Onze bomen blijven wekenlang mooi, zijn verkrijgbaar in vele maten van klein tot groot, én uw online bestellingen worden binnen een straal van 25 km rond ons bedrijf, gratis bezorgd. Dus ook bij u in Vinkel!

Nordmann kerstboom in Vinkel

Wij hebben gekozen voor het kweken van de Nordmann kerstboom vanwege de uitstekende kwaliteiten. Zo is dit kerstboomras een mooie volle boom met een glanzend naaldendek, die nauwelijks last heeft van naalduitval. De naalden zijn zacht en prikken niet; wel zo prettig bij het versieren. Hij blijft wekenlang goed; u bent dus verzekerd van een mooie groene boom gedurende de hele kerstperiode. Bestelt u de boom zonder kluit? Dan boren wij hem voor, zodat hij perfect in een EasyFix standaard past.

Verzorging

Om uw Nordmann kerstboom zo lang mogelijk mooi te houden, zijn er een paar kleine maatregelen die u kunt nemen. Zo is het voor het acclimatiseren van de boom goed, om hem een dagje te laten wennen aan de warmere temperaturen. Zet hem daarom even in de schuur of de bijkeuken om de overgang te maken. Wanneer u hem daarbij ook nog in een emmer water zet, zal de boom het water opnemen, waardoor hij nog beter kan wennen aan de nieuwe omstandigheden. Hoewel de Nordmann zijn naalden niet snel verliest, kunt u hem af en toe nog besproeien met een beetje water; naalden nemen het vocht op.

Bezorging van uw kerstboom in Vinkel

Wij bezorgen uw online bestelde boom gratis en snel in Vinkel. Wanneer u op maandag t/m donderdag voor 17:00 uur bestelt, wordt de boom de volgende dag tussen 18:00 en 21:00 uur bij u thuis bezorgd. Bestelt u op vrijdag? Dan wordt de boom op zaterdag overdag (tussen 10:00 en 17:00 uur) bezorgd. Wanneer u in het weekend (voor zondag 17:00 uur) bestelt, dan zal hij op maandag tussen 18:00 en 21:00 uur bij u thuis staan. Moet de boom bij een bedrijf bezorgd worden? Dan kunt u een afspraak maken met ons voor bezorging tijdens kantooruren.

Bestellen en contact

In onze webshop kunt u direct een boom in de gewenste maat bestellen. Kiest u er liever zelf ter plaatse één uit? U bent natuurlijk van harte welkom op onze kwekerij in Berlicum. Voor de meest gestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ-pagina, maar wilt u liever iemand spreken of een mailtje sturen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

Voordelen Nordmann kerstboom

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis

Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl