Skip to main content

U wilt dit jaar de echte geur van kerstmis in uw huis. De echte mooie Nordmann boom die de hele Kerst mooi blijft? Waarvan de naalden niet gaan uitvallen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen aan het juiste adres. In de eigen kerstbomenkwekerij kweken wij een ruim assortiment aan kerstbomen met uiteraard de mooie Nordmann boom. Van de klassieke groene dennenboom tot de blauwe of zilverspar hebben wij in ons assortiment opgenomen.

Wat zijn de voordelen van een echte Nordmann boom?

 • Mooie glanzende donkergroene boom
 • Geen uitval naalden
 • Minder allergische reacties
 • Tot zeker 2-3 weken in huis

Zowel door particulieren als door bedrijven is de Nordmann boom veruit de favoriet. Zijn eigenschappen zoals mooi vol en symmetrie zijn een streling voor het oog. Deze sfeermaker geeft uw Kerstfeest extra sfeer en geurt hij heerlijk tijdens deze feestdagen. Deze Kaukasische zilverspar heeft minimaal een groeiduur van twee jaar en voldoet aan bepaalde regels zoals die zijn opgesteld door Original Nordmann. De maten van de Nordmann boom liggen tussen de 0.50 meter tot 7 meter hoog.

Wilt u een echte Nordmann boom kopen?

De meest populaire kerstboom! Met kluit of zonder kluit? U mag bij ons de Nordmann boom zelf op het land komen uitzoeken. Wij pakken hem voor u in en u bent in de gelegenheid om een hierbij een easy fix standaard erbij te kopen. De boom kan dan worden voorgeboord en kan makkelijk in de easy fix worden geplaatst. Deze standaard is tevens voorzien van een waterreservoir. Ook kunnen wij de kerstboom bij u thuis afleveren. Check hiervoor onze website. Wij zijn met onze kwekerij gevestigd in Berlicum en daar leveren wij gratis aan huis. Natuurlijk kunt u de Nordmann boom ook zelf mee naar huis nemen.

Wacht niet langer en bestel op tijd uw kerstboom! Zodat u de boom krijgt die u voorkeur heeft. Voor op het plein of in de ontvangsthal van uw bedrijf of voor thuis in de woonkamer. Neem gerust contact op met ons om uw wensen en omstandigheden door te spreken zodat u de kerstboom krijgt die passend is in uw omgeving. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe!

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl