Skip to main content

Wilt u graag een Nordmann kerstboom thuis laten bezorgen? Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken bij u thuis met kerst. Het is een ware verrijking en zorgt tevens voor extra sfeer in uw huis. U kunt uw Nordmann kerstboom direct bestellen door contact met ons op te nemen. Neem gerust een kijkje onder kerstboom kopen voor de mogelijkheden. Nordmannkerstboom.nl heeft een prachtig assortiment aan Nordmann kerstbomen.

U Nordmann kerstboom graag thuisbezorgd?

Wanneer u een kerstboom wilt bestellen via onze website verzorgen wij ook de bezorging van onze bomen. Omdat wij gevestigd zijn in Brabant rekenen wij vanaf een bepaalde afstand bezorgkosten. Check hiervoor onze website! Woont u binnen een straal van 25 kilometer dan bezorgen wij de kerstbomen die via onze website zijn besteld; Gratis. Voor grotere afstanden rekenen wij bezorgkosten.

Wanneer u een kerstboom bij ons wilt bestellen wordt deze gezaagd en geleverd zonder kluit. Wij adviseren daarom om er een standaard bij te bestellen van EasyFix. Alleen als u de Kerstboom besteld kunt u deze Easyfix erbij bestellen. Op onze website kunt u via een video zien hoe u de kerstboom op een veilige manier kunt plaatsen in uw woning.

Bij een kerstboom horen prachtige accessoires

Een kerstboom bestellen doet u gezamenlijk met diverse accessoires. U kunt bij Nordmannkerstboom.nl terecht voor het bestellen van de volgende accessoires: een Easyfix kerstboomstandaard én binnen- en buitenverlichting. Zo heeft u alle accessoires voorhanden om van uw kerstboom een prachtig sieraad te maken.

Verder voorzien wij u graag van passende adviezen om alles uit uw nieuwe Nordmann kerstboom te halen. Hiervoor kunt u terecht onder verzorging van uw kerstboom. Op deze pagina vindt u namelijk diverse tips voor het onderhouden van uw kerstboom.

Gemakkelijk en snel uw Nordmann kerstboom thuisbezorgd

Heeft u vragen of wilt u direct uw kerstboom bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie, zodat u dé juiste kerstboom bij u thuis verkrijgt met kerstmis. Nordmannkerstboom.nl: voor het bestellen/kopen van kerstbomen!

Werststeeg 67
5258 TA Berlicum
073-5035229
06-53616949
info@nordmannkerstboom.nl