Skip to main content

Wilt u deze Kerst graag een Nordmann kerstboom in huis halen en bent u benieuwd naar de prijs van deze populaire kerstboom? Op deze pagina vind je alle informatie over onze Nordmann kerstbomen. Bekijk hieronder onze Nordmann kerstbomen met de beste prijs voor u:

Wat kost een Nordmann kerstboom?

Een Nordmann Kerstboom is een van de populairste kerstbomen van het moment. Meestal bent u tussen de 35 en de 40 euro kwijt voor een Nordmann kerstboom. Onze kerstbomen liggen rond dezelfde prijzen (iets goedkoper).

Kenmerken Nordmann Kerstboom

De Nordmann Kerstboom heeft een mooie piramidevorm en glanzend donkergroene naalden, die aan de onderkant witte strepen hebben. De naalden prikken niet en blijven in de huiskamer lang aan de boom zitten. De takken verspreiden bij aanraking een lichte dennengeur. De Nordmann kerstboom wordt veel gekweekt in Denemarken, maar ook wel in Nederland. Deze combinatie maakt de Nordmann tot de ideale Kerstboom.

Prijs Nordmann kerstboom.

Bent u benieuwd naar de prijs van al onze Nordmann kerstbomen? Bekijk dan al onze kerstbomen op de webshop. Heeft u uw favoriete Kerstboom op onze website gevonden? Plaats dan uw bestelling online. Natuurlijk kunt u hem ook afhalen bij ons op locatie. Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer: (073)-5035229.

Voordelen van de Nordmann

 • Geen uitval naalden
 • Mooie glanzende boom
 • Minder allergische reacties
 • 2-3 weken in huis
Contactformulier

  Om te controleren of u geen robot bent, beantwoord deze vraag alstublieft:

  Werststeeg 67
  5258 TA Berlicum
  073-5035229
  06-53616949
  info@nordmannkerstboom.nl